Welkom bij Fresh Catering, dé cateraar voor uw evenementen in Apeldoorn en omgeving. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een vertrouwd familiebedrijf dat zich richt op het verzorgen van catering in en rondom Apeldoorn. Naast Fresh Catering is er ook Fresh Food Apeldoorn voor de bezorging van maaltijden voor ouderen aan huis, een soort tafeltje dekje. Voor meer informatie klik hier.

Bij Fresh Catering geloven we in de kracht van verse ingrediënten en kwaliteit. Onze gerechten worden met zorg bereid in onze moderne keuken. We maken zoveel als mogelijk is gebruik van lokale leveranciers en seizoensgebonden producten. Of het nu gaat om hapjes voor een borrel, uitgebreide (lunch)buffetten, maaltijden als er moeten worden overgewerkt, wij staan klaar om uw wensen te vervullen.

Onze ambitie is duidelijk: de nummer één cateraar van Apeldoorn zijn. Dit streven we na door constant te innoveren, te luisteren naar feedback van onze klanten, en onze dienstverlening continu te verbeteren. We zijn trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met bedrijven, instellingen en particulieren in Apeldoorn, en kijken ernaar uit om ook u te mogen verwelkomen als tevreden klant.

Bij Fresh Catering gaat het niet alleen om eten; het gaat om de totale ervaring. Laat ons u helpen bij het maken van onvergetelijke herinneringen, waarbij u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – uw gasten en uw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op om uw cateringwensen te bespreken. We kijken ernaar uit om samen te werken en uw volgende evenement tot een succes te maken!

Smakelijk ontbijt van dé cateraar van Apeldoorn